2 jaar geleden ben ik weer begonnen met breien. Gewoon omdat het leuk was en ik tijdens een serie iets wilde doen. Ik begon met het breien van hoofdbanden voor de winter. In eerste instantie voor mezelf zodat ik lekkere warme oren had en omdat ze erg leuk stonden. Maar uiteindelijk had ik zo veel hoofdbanden gebreid dat ik er iets mee moest doen. Toevallig was er in die week een kerstmarkt in mijn straat. Dus ik dacht: ik kijk eens of ik ze daar kan verkopen. En wat denk je? Alles verkocht! 

Veel mensen vroegen me daar of ik een Instagram of ander kanaal had waar ze mij konden vinden. Ik heb dus snel een account aangemaakt en zo was Wools by Nicky geboren!

Sindsdien is mijn collectie ontzettend uitgebreid en maak ik alles tussen hoofdbanden en XXL plaids. Nu staat mijn eigen webshop online en wordt het Wools by Nicky platform steeds groter. 

 

Alle producten op de site zijn handgemaakt. Hierdoor kan je ook producten op maat of in een bepaalde kleur laten maken. Stuur hier jouw wens in en ik maak het voor je.

 

Enjoy Wools by Nicky!