Levertijd

Alle artikelen worden met de hand gemaakt. De levertijd van producten op voorraad is 3 tot 4 werkdagen. Mocht een artikel nog met de hand gemaakt moeten worden is de levertijd afhankelijk van het product. Een bloempothoes is bijvoorbeeld binnen 1 á 2 dagen klaar. Een gehaakte deken binnen 9 tot 13 dagen. Mocht dit het geval zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 


Verzendbeleid

Alle producten (binnen Nederland en Europa) worden met DPD verzonden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €3,95 tot 1 kg, €4,95 tot 10 kg en €8,75 tot 20 kg. Pakketten naar andere landen in Europa zijn volgens de DPD tarievenlijst

 

De bestellingen worden altijd met een Track & Trace code verstuurd. Hiermee kunt u uw pakket volgen. Mocht u de Track & Trace niet ontvangen hebben of heeft u het idee dat er ergens wat mis gaat, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Of via de mail info@woolsbynicky.nl. Let op: zowel de bevestigingsmail van je bestelling als de Track & Trace e-mail kunnen in uw spam mailbox terecht komen. 

 

Ten slotte kunt u de bestelling ook op afspraak afhalen. 


Retourbeleid

U kunt een bestelling binnen 21 dagen na ontvangst retour sturen. Dit doet u door een mail te sturen naar info@woolsbynicky.nl. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op de rekening, mits het product in goede staat retour ontvangen. Let op: de retourkosten (van uw huis terug naar de webwinkel) zijn op rekening van de consument. Bij het ruilen van de producten zijn de kosten van de nieuwe zending voor de rekening van Wools by Nicky. Mocht er iets niet goed zijn aan uw bestelling en het is de fout van Wools by Nicky, dan krijgt u een retourlabel toegestuurd, zodat het retour zenden voor u kosteloos is.

Zowel in geval van retour als ruilen dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat aan Wools by Nicky geretourneerd worden. 

Let op: Artikelen op maat kunnen niet retour gestuurd worden. Dit omdat het product dan qua maat en kleur op uw wensen zijn gemaakt en het product daarom niet direct door te verkopen is aan anderen. Wilt u eerst de kleur(en) zien? Dat kan! Ik stuur met liefde plukjes wol op zodat u goed de kleur kunt bekijken. Kleuren kunnen namelijk anders overkomen op een scherm.